Dillen Bouwteam Logo

Gearchiveerd nieuws

05/08/2019
Onlangs realiseerden wij de uitbreiding van het bonobogebouw in de dierentuin Planckendael.
Via onderstaande link kan je de nieuwsuitzending van de VRT bekijken. Lees meer »
De Gazet van Antwerpen schrijft over onze samenwerking met Thomas More in Geel. Download »
leuk artikel over onze werf de Abdij van Averbode Download »
Leon Dillen in het magazine van de Bouwunie. Download »
360° in bouw en interieurbouw Download »
Voka - KvK Kempen is gestart met een Welt-traject om werkzoekenden te enthousiasmeren voor een job in de bouwsector. Via werkervarings- en leertrajecten kunnen knelpuntvacatures ingevuld worden. Een interessante kruisbestuiving zorgt voor een duurzaam personeelbeleid. Download »
In de wintereditie van het magazine "Bouwen met baksteen" staat een artikel over het door Dillen uitgevoerde project CDO Noord. Download »
Lees in onze nieuwste nieuwsbrief hoe wij het afgelopen jaar een groot aantal scholen hebben vernieuwd. Download »
Vandaag hebben wij onze eerste nieuwsbrief van 2016 verstuurd. In deze nieuwsbrief zetten wij een aantal van onze bouwprojecten uit de ziekenhuis- en zorgsector in de spotlights. Enkele van deze projecten hebben wij in de afgelopen maanden opgeleverd, de andere zijn wij nog volop aan het realiseren. Download »
16/09/2015
Lieven Gurny, ingenieur-expert & vennoot bij PENTA Expertise & Consult: “Wij kenden DILLEN BOUWTEAM vanuit een aantal projecten waarbij wij als expert betrokken waren. Onze architect had prijs opgevraagd bij een aantal aannemers. DILLEN BOUWTEAM diende een gunstige offerte in; ze waren niet de goedkoopste maar ook niet de duurste. Lees meer »
08/09/2015
Na een carrière van 38 jaar bij Vanhout, versterkt Frans Michielsen sinds begin dit jaar de rangen van Dillen Bouwteam. Als externe raadgever wilde hij met zijn ervaring en netwerk mee zijn schouders zetten onder een bedrijf dat wil groeien. Lees meer »
30/06/2015
Een 20-tal medewerkers van Dillen Bouwteam uit Balen hebben een bezoek gebracht aan het woonzorgproject Sint-Anna in Herentals. Op zich niets bijzonder, ware het niet dat ze daar zelf een hele periode al werkend hebben doorgebracht. “Werknemers hebben allen hun eigen taak in de realisatie van een bouwwerk, maar ze krijgen niet altijd het eindresultaat te zien. Het groot aantal inschrijvingen toont de interesse van onze werknemers”, zegt Kim Spruyt van Dillen Bouwteam.

Het woonzorgcentrum Sint-Anna bouwde een nieuwe vleugel om de capaciteit uit te breiden. In dit nieuwe deel verzorgde Dillen Bouwteam de inrichting van zo’n 110 eenpersoonskamers, 40 assistentiewoningen, 4 verpleegposten en 4 dienkeukens. De eenpersoonskamers en assistentiewoningen kregen alle vast meubilair gaande van vestiairekasten tot badkamermeubilair. Het Balense bedrijf leverde balies en maatkeukens in de verpleegposten en dienkeukens en vervaardigde ook het onthaalmeubel en het toogmeubel in de cafetaria.

Nadat de huidige bewoners verhuizen naar de nieuwbouw, zal ook het oudere gedeelte worden opgefrist met meubilair op maat. Voor Dillen Bouwteam was het de eerste dergelijke bedrijfsuitstap. Wanneer de belangstelling bij de medewerkers hoog blijft, plannen ze in de toekomst nog meer werfbezoeken. Lees meer »
20/12/2013
Via de link kan je deze lezen. Veel lees-en kijkplezier! Lees meer »
24/10/2013
Begin januari start Dillen Bouwteam in het Wachtcentrum voor Illegalen in Merksplas
De renovatie van Blok III van het Wachtcentrum voor Illegalen in Merksplas start begin volgend jaar. Voor deze werken is een budget voorzien van meer dan 2 miljoen euro. 
01/06/2013
Voorstelling Dillen Bouwteam
 
30/05/2013
De erkenning van Dillen Bouwteam is in categorie D5 (schrijnwerk) verhoogd van klasse 4 naar klasse 6.
Hierdoor mogen we nu in de openbare sector schrijn- en meubelwerken aannemen tot 3.225.000€. 
18/03/2013
Dillen Bouwteam heeft de Jobkanaalprijs gewonnen in de categorie 'bedrijven tot 50 werknemers'
Jobkanaal is een initiatief van Voka, UNIZO, VKW en Verso om bedrijven en arbeidsbemiddelaars in contact te brengen met een onderbenut potentieel binnen de werkzoekenden op de arbeidsmarkt: 50-plussers, arbeidsmarktgehandicapten en allochtonen. Met deze diversiteitsprijs willen ze ondernemingen belonen die op innovatieve wijze werk maken van diversiteit in hun personeelsbeleid en een voorbeeldrol spelen naar andere ondernemingen toe. De krantenartikels, filmpjes en foto's die hierover verschenen zijn, vind je op onze Facebookpagina. 
27/02/2013
Je kan de foto's van de klassen vinden op onze Facebookpagina Lees meer »
27/02/2013
Gisteren zijn er hier 2 klassen op bezoek geweest in het kader van de Onderwijsvakmansroute van Unizo. De bedoeling hiervan is dan leerlingen even kunnen kennis maken met het werk in een bouwbedrijf. Dit was ook een item in het nieuws van RTV. Lees meer »
20/02/2013
Dillen bouwteam is fier op de diversiteit van haar team en promoot dit graag naar de buitenwereld toe. Vandaar haar keuze om deel te nemen aan de jobkanaalprijs. De winnaar zal verkozen worden tijdens het jobkanaalevent op 14 maart 2013. Lees meer »
Het volledige artikel kan je lezen via deze link. Download »
17/01/2013
Dillen Bouwteam heeft een positief advies gekregen van het ESF.
Het ESF project ‘mensgericht ondernemen’ werd positief geadviseerd. Het project werkt rond verbetering van Workflows, Soft Skills en Interne communicatie. Voor het werken aan deze acties ontvangt Dillen een subsidie van het Europees Sociaal Fonds. 
In de rubriek Familiezaken in ZO-magazine staat een artikel over de familie achter Dillen. Het artikel kan je lezen via deze link. Download »
De renovatie van de oude brouwerij van Haacht tot een kantoorgebouw voor het reclamebureau Mortierbrigade is besproken in een artikel in Standaard Magazine van 22/09/2012. Het volledige artikel kan je hier lezen. Download »
30/07/2012
De start van het bouwverlof was een item in het nieuws van RTV. De beelden hiervoor zijn opgenomen op de jaarlijkse BBQ van Dillen Bouwteam die ook in het teken stond van het 50-jarig bestaan. Lees meer »
03/05/2012
Deze Nederlandse Award heeft als doel om het vakmanschap van interieurbouwers en meubelmakers in de schijnwerpers te zetten. Onze inzending kan je hier bekijken. Lees meer »
17/04/2012
Onze nieuwsbrief van april wordt vandaag verstuurd. Je kan hem bekijken via de link hierachter. Lees meer »
22/03/2012
Wij doen vandaag mee aan de Duodag van de VDAB. Een werkzoekende met een arbeidsbeperking vormt een duo met een werknemer binnen ons bedrijf. Onze kandidaat proeft vandaag van een dagje als chauffeur. Lees meer »
Over de verbouwing van een woning in Wilrijk is er een artikel in Knack Weekend Wonen nr. 41 verschenen. Deze verbouwing is volledig door ons uitgevoerd en kan je terugvinden onder de rubriek Woning en Interieur. Download »
09/03/2012
Dillen Bouwteam kan je vanaf nu ook vinden op Facebook. Je kan er foto's bekijken van onze laatste projecten en nieuws lezen over het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Lees meer »
Naar recent nieuws
Inhoud door Dillen Bouwteam | Website door  Analyz-it | Alle rechten voorbehouden |  sitevoorwaarden |