Dillen Bouwteam Logo

Kleuterschool Klavertje Vier

Categorie:Openbare gebouwen
Plaats:Berchem
Bouwjaar: 2016
Bedrag: 661307
Architect: Architektenburo Jef Van Oevelen
Bouwheer: AGSO Antwerpen
Kleuterschool Klavertje Vier (Berchem, Arthur Sterckstraat) kreeg van Dillen Bouwteam een grondige beurt.
De bestaande refter-keuken is omgetoverd in een nieuwe binnenspeelplaats. Na de plaatsing van tijdelijke sanitaire voorzieningen, zijn de uitgeleefde toiletten afgebroken en vervangen door gloednieuwe sanitaire lokalen en een keuken. Hier tegenaan is nog een nieuwe polyvalente ruimte/refter gebouwd met een dak in zaagtandmotief.
De oude speelplaats kreeg een nieuwe vorm om zo een gedeeltelijke overdekking mogelijk te maken en is uiterst kindvriendelijk heringericht met speeltoestellen, rubbervloeren, kunstgras en een zandbak.
De klassen in het hoofdgebouw zijn opnieuw geschilderd/opgefrist en uitgerust met nieuwe verlichting. Ook de gevel van deze school is ‘bouwkundig erfgoed’ zodat de deuren en ramen vernieuwd op basis van oude foto’s.
Inhoud door Dillen Bouwteam | Website door  Analyz-it | Alle rechten voorbehouden |  sitevoorwaarden |